نمایندگی مرکزی فروش سیر سیاه ، سیر سیاه دکتر بیز

مشخصات تماس مرکز

نمایندگی مرکزی فروش سیر سیاه ، سیر سیاه دکتر بیز_6165feb5088f0.jpeg

همه ی ما گیاه سیر را میشناسیم و مطمئننا از خواص بی شمار و تاثیرات شگفت انگیز آن بر سلامتی هم آگاه هستیم و به شکلهای مختلفی از سیر استفاده میکنیم.اما شاید شنیدن کلمه سیر سیاه (Black Garlic – بِلَک گارلیک) کمی تعجب برانگیز باشد و سوالهای زیادی را در ذهن افراد ایجاد کند که مگر میشود رنگ سیر، سیاه باشد؟ و این رنگ سیاه آن چگونه به وجود می آید؟ و چه تفاوتهایی با سیر معمولی که سفید رنگ است دارد؟ و در نهایت خواص سیر سیاه چیست؟
این محصول توسط شرکت ایرانی دکتر بیز تولید شده است. سیر سیاه دکتر بیز، با کیفیت صادراتی و دارای گواهینامه های معتبر از مراجع ذیصلاح داخلی و حتی بین المللی می باشد که نشانه کیفیت آن بوده و همچنین لازم به ذکر است که شرکت بیز تنها تولید کننده سیر سیاه و قهوه گانودرما در ایران می باشد.

سیر سیاه (Black Garlic) از تخمیر سیر تازه و خام که به آن Allium Sativum نیز گفته میشود، به دست می آید. به این صورت که سیر تازه و خام را به مدت 3 ماه و توسط دستگاههای مخصوصی در درجه حرارت بین 60 تا 90 درجه سانتی گراد و رطوبت بین 80 تا 90 درصد نگه داری میکنند که در این مدت رنگ آن سیاه شده، مزه ی آن ترش و شیرین (ملس) میشود و در مقایسه با سیر تازه ی اولیه بوی بسیار کمتری هم خواهد داشت.

سیر تازه خام به عنوان یک ماده ی غذایی بی نظیر در دنیا شناخته میشود که سرشار از آنتی اکسیدان، آنتی بیوتیک ها و خاصیت آنتی ویروسی است و تقریبا می توان گفت که تمامی متخصصین تغذیه و پزشکان در سرتاسر دنیا به مصرف مداوم و روزانه ی سیر توصیه می کنند و شاید هیچ ماده ی غذایی دیگری به اندازه ی سیر حضورش در رژیم غذایی ما انقدر تاثیرگذار نباشد.
در طی فرآیند تبدیل سیر تازه به سیر سیاه، آنتی اکسیدانهای موجود در سیر افزایش پیدا میکنند و ترکیبات مهم و ناپایدار موجود در سیر خام از جمله آلین و آلیناز که مواد تشکیل دهنده ی آلیسین هستند نیز به موادی با خاصیت آنتی اکسیدان قوی از جمله اِس اَلیل سیستین یا همان SAC که از جمله آنتی اکسیدان های قوی می باشد تبدیل میشوند.

✨خواص سیر سیاه دکتر بیز
اِس اَلیل سیستینِ موجود در سیر سیاه در مقایسه با آلیسین موجود در سیر خام بسیار پایدارتر بوده و قابلیت جذب بالاتری هم در دستگاه گوارش دارد که میتواند خاصیت آنتی اکسیدانی آنزیمها را تقویت کرده و همچنین یک تصفیه کننده قوی رادیکال آزاد هم به حساب می آید و میتواند مانع از التهاب سیستم عصبی در بدن نیز بشود.

سیر سیاه علاوه بر SAC دارای آمینو اسیدهای دیگری مانند اس الیل مرکپتوسیستین، پولی فنول، فلاونوئید، ترکیبات لیپیدی و ترکیبات ارگانیک حاوی سولفور نیز میباشد و باعث افزایش آنتی اکسیدانهایی مانند روی و سلنیوم نیز میشود.

سیر سیاه در مقایسه با سیر خام، آب و رطوبت کمتری دارد که باعث بهبود و تقویت خواص غذایی و آمینو اسیدهای موجود در آن میشود. طعم آن در مقایسه با سیر خام بسیار شیرینتر بوده و هضم آن بسیار راحتتر است. به دلیل آلیسین کمی که دارد برای افراد گرم مزاج بسیار مناسبتر بوده و به دلیل از بین رفتن سولفور که دلیل اصلی بو و طعم تند سیر می باشد مصرف آن منجر به بوی بد دهان نمیشود.

خوب است که بدانید در سیر خام (سفید) موادی وجود دارد که مانع جذب کامل مواد مغذی موجود در سیر می شود اما وقتی که سیر تخمیر شده و تبدیل به سیر سیاه می شود، مقدار مواد مغذی موجود در سیر که با زیست بدن سازگارترند بیشتر می شود و همین موضوع منجر به افزایش جذب این مواد معذی در بدن می شود

فروشگاه های نزدیک به این مرکز

نظر خود را ثبت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

دیگر مطالب این شرکت: